Kolejna porcja karmy od Rzeszowskiego Kundelka

Po raz kolejny natłok pracy sprawia, że spada nasza aktywność w mediach społecznościowych i czasami coś pominiemy, nie informując Was na bieżąco co u nas słychać i co się u nas dzieje.

Kilkanaście dni temu Rzeszowskie Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "Kundelek" po raz kolejny przekazało kilkaset kilko karmy na rzecz potrzebujących zwierząt z Bieszczad. Dzięki temu pomoc w zapewnieniu pokarmu otrzymają nie tylko bezdomne zwierzęta, ale również zwierzęta posiadające właścicieli, których aktualnie panująca sytuacja związana ze stanem epidemicznym, pozbawiła pracy lub ograniczyła w sposób znaczny możliwość uzyskiwania środków finansowych na bieżące wydatki, życie i utrzymanie rodziny, a w niej również zwierząt, które są jej częścią.

W ciągu najbliższych kilku dni ogłosimy szczegóły akcji, po raz kolejny organizowanej dzięki wsparciu Rzeszowskiego Stowarzyszenia Ochrony Zwierząt ? Jeszcze raz dziękujemy serdecznie!