Międzynarodowa konferencja w Rzeszowie

5 lipca mieliśmy przyjemność jako jedyna organizacja z Bieszczad i okolic, uczestniczyć w międzynarodowej Konferencji organizowanej przez Rzeszowskie Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt, prowadzące jedno z najbardziej prestiżowych schronisk w Polsce, które podziwiają i na którym wzorują się organizacje z innych krajów Europy!
Cóż można powiedzieć? Świetni i fantastyczni ludzie, zarówno z RSOZ jak i innych organizacji z polski i zagranicy, miła atmosfera, profesjonalne i racjonalne podejście do problemów zwierząt i naprawdę niepowtarzalny profesjonalizm. Tego typu spotkania przynoszą też szanse na owocna współpracę w najbliższej przyszłości - ponieważ jak zawsze powtarzamy; nie istniejemy po to, żeby konkurować, tylko aby współpracować na rzecz zwierząt (czego niestety niektórzy nie potrafią zrozumieć).

Z konferencji wróciliśmy z prezentami dla futrzaków! RSOZ przekazało 200kg karmy, która trafi do potrzebujących zwierząt!

Jeszcze raz dziękujemy za niezwykle sympatyczne i miłe przyjęcie i za prezenty dla bieszczadzkich zwierzaków!

Czy uważacie, że warto współpracować? Bo my jesteśmy przekonani, że TAK - razem i wspólnie możemy więcej! A jakie jest Wasze zdanie? Piszcie w komentarzach